web_4734

Risør Kystkultursenter er åpent i sommer på torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandager  fra kl 12 – 17. Hver lørdag selger vi fersk Moenskringle i tillegg til vafler, kaffe, brus og is som kafeen byr på daglig. Programmet ellers finner dere på vår facebookside: Risør Kystkultursenter. Hver dag er det muligheter for både propellbåtsnekring, turbingo, natursti, krabbefiske m.m. Det er flere arrangement i løpet av sommeren, foredrag, oppstart semidieselmotor, Blekkulfdag og Baldrian og musa forestilling. Her er noe for både liten og stor, så besøk oss da vel 🙂

Resten av året er det åpent for besøk mandag til fredag, 09.00-15.00. Vi tar gjerne i mot grupper for omvisning, også utenom vanlig åpningstid. Ta kontakt, så tilpasser vi et besøk etter deres ønske. For gruppeomvisninger er prisen 100 kr per person (min 800kr). Besøk i vanlig åpningstid er 50 kr.

Du finner oss på Moen, ikke langt fra E-18. Ta av fra Risørveien mot Moen camping og følg skiltene til Risør Kystkultursenter. Kommer du sjøveien har vi egen gjestebrygge.

Velkommen til Risør Kystkultursenter!